Thursday, January 28, 2010


7 comments:

  1. ko pon same mcm blogger wanitamelayuseksi tu...geng2 xde modal tapi nak buat blog

    ReplyDelete
  2. Hekeleh mengaruk pulak. Lu ada modal lu buat la sendiri satu. Boleh wa follow lu nanti.

    ReplyDelete
  3. http://malaysiangirls.forumms.net/

    ReplyDelete
  4. itu awek kain licin buat aku melancap

    ReplyDelete
  5. Minta dia lancapkan guna kain satinnya

    ReplyDelete
  6. aku brnafsu kt mak sndri..xbleh thn bla tgk mak aku pkai bju krung satin yg licin2..smua bju krung yg mak aku pkai ada kesan tompok air mani aku..bla mlncap mest aku byg jolok pantat mak aku pkai bju krung satin..aku pnh kntoi mlncap ngn mak aku..time tu mak aku bru blik keja waktu tgh hari..hbs bsah bju krung satin kt ketiak mak aku sb aircond keta rsak..mak aku msuk dlm blik slin bju n cmpak dlm bakul n mand..aku trus amik bju krung satin mak aku n cium..perghh mmg best gla bau peluh kt ketiak cmpur bau perfume..kote aku trus trpacak..aku amik bju satin mak aku msuk blik n start operasi..tgh sdap mlncap ngn bju satin smbil cium peluh mak aku tba2 mak aku tolk pintu blik sb dgr aku mngerang pgl nama mak aku waktu sdap gesel satin kt kote..trus ddk sblh aku time tu aku xprasan lg mak ada kt sblh tgk aku mnlcap ngn bju krung satin dia..aku cuma prasan bla tgn mak aku cuba pgn kote aku yg brbalut ngn satin..aku trkejut ngn tindakan mak aku tp aku biarkn ja tgn mak aku kocok kote aku ngn bju satin sb sdap sgt smpai aku mngerang nk trpncut..crrrttt..hbs bsah bju krung satin mak aku ngan air mani aku..mak tny puas x?lpas ni jgn wt cmni klau nk pncut amik je bju krung dlm almari..lps dri kejadian tu tiap2 hari aku amik bju krung satin mak aku dlm almari or dlm bkul nk bsuh n mlncap dpn mak aku..thankx mak..i love u so much syg..mmmuuuaaahhh

    ReplyDelete