Monday, January 25, 2010
















13 comments:

  1. Gambar yg awek betiga tu....kalau ko dpt gambar penoh awek yg kat tgh tu mmg best....xde lagi ke gambar die???? : )

    ReplyDelete
  2. aku harap ko selalu update : )

    ReplyDelete
  3. pergh..best la bro.yg kain hijau mmg licin la.

    ReplyDelete
  4. terbaik la yg kain ijau tu. rasa nak gesel2 la kat peha dia. weee.. licin tol!

    ReplyDelete
  5. tuan blog. kasi email. gua ade banyak pic satin. email gua. bajukurungsatin@gmail.com

    ReplyDelete
  6. Waaahhhh... best tul lah blog ni.. ada satin kilat licin banyak2... macam ni baru satin fetish.. ape lagi geng, mari kia berimaginasi ngan satin... best, licin... UPDATE kerap sikit tuan rumah!!!!!

    ReplyDelete
  7. Aku plak suka yang pic no. 1 ngan 4 tuu, licin sungguh kain satin diorang, nikmatnya kalau leh gesel kan..??? Errrr... bila nak update ni tuan rumah...???

    ReplyDelete
  8. Update please!!!

    ReplyDelete
  9. aku suke yg no 1 dan yg awek bertiga tu..mmg best la geng..redzuan_hussien@yahoo.com..

    ReplyDelete
  10. Rase nk duduk je atas paha diorang..

    ReplyDelete
  11. aku brnafsu kt mak sndri..xbleh thn bla tgk mak aku pkai bju krung satin yg licin2..smua bju krung yg mak aku pkai ada kesan tompok air mani aku..bla mlncap mest aku byg jolok pantat mak aku pkai bju krung satin..aku pnh kntoi mlncap ngn mak aku..time tu mak aku bru blik keja waktu tgh hari..hbs bsah bju krung satin kt ketiak mak aku sb aircond keta rsak..mak aku msuk dlm blik slin bju n cmpak dlm bakul n mand..aku trus amik bju krung satin mak aku n cium..perghh mmg best gla bau peluh kt ketiak cmpur bau perfume..kote aku trus trpacak..aku amik bju satin mak aku msuk blik n start operasi..tgh sdap mlncap ngn bju satin smbil cium peluh mak aku tba2 mak aku tolk pintu blik sb dgr aku mngerang pgl nama mak aku waktu sdap gesel satin kt kote..trus ddk sblh aku time tu aku xprasan lg mak ada kt sblh tgk aku mnlcap ngn bju krung satin dia..aku cuma prasan bla tgn mak aku cuba pgn kote aku yg brbalut ngn satin..aku trkejut ngn tindakan mak aku tp aku biarkn ja tgn mak aku kocok kote aku ngn bju satin sb sdap sgt smpai aku mngerang nk trpncut..crrrttt..hbs bsah bju krung satin mak aku ngan air mani aku..mak tny puas x?lpas ni jgn wt cmni klau nk pncut amik je bju krung dlm almari..lps dri kejadian tu tiap2 hari aku amik bju krung satin mak aku dlm almari or dlm bkul nk bsuh n mlncap dpn mak aku..thankx mak..i love u so much syg..mmmuuuaaahhh

    ReplyDelete
  12. kalau gmbr ptame aku pnh mlancap kat bilik sepupu aku sbulan lepas dia kawin.. memang best.' tapi aku selit celah sarung bntal n hempap smbl gesel smpai pncut.

    ReplyDelete
  13. gambr awek 3 org 2. yg tgh2 2 kalau dapat main time dia pakai bju hijau dia mmg best. sampai dia puas gila aku kerjakan.

    ReplyDelete