Friday, March 5, 2010
















16 comments:

  1. Steady bro...Selalu2 update..

    ReplyDelete
  2. kilat tol kain awek pic no 4 tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. This comment has been removed by the author.

      Delete
  3. Pic No 1 tu cute arh..ambik gmbr dye dengan baju kurung satin nie lg..

    ReplyDelete
  4. cpat arrr...dh larh cute pic no 1 tu....

    ReplyDelete
  5. Pic yang atas sekali aku tu kakak sepupu member aku. Dah 3 helai tudung dia aku tembak. Hehe.

    ReplyDelete
    Replies
    1. smpai 3 helai??tung laa best tu tembak kt tudung

      Delete
  6. camne ko dpt tudung dia..??

    ReplyDelete
    Replies
    1. masuk bilik dia lah nak dpt tdung dia. masuk blik dia 8 pagi and hisap syabu dulu. pastu cari tudung dia yang dia kerap guna sbb bau minyak wangi cmpur bau rmbut n peluh memang best buat hidu n cium. 1 lg buat melancap.

      Delete
  7. pic no 1 dpt pancut mani kat baju kurung dia sedap ni

    ReplyDelete
  8. adik pompuan aku ade baju kurung satin cam yg pic no 1 tu... dah byk kali aku pancut

    ReplyDelete
  9. kak aku ade baju kurung ngn tudung cam pic no 1 tu... aku pakai baju kurung tu aku lancap konek aku ngn baju kurung tu sampai pancut dalam kain die..

    ReplyDelete
  10. aku brnafsu kt mak sndri..xbleh thn bla tgk mak aku pkai bju krung satin yg licin2..smua bju krung yg mak aku pkai ada kesan tompok air mani aku..bla mlncap mest aku byg jolok pantat mak aku pkai bju krung satin..aku pnh kntoi mlncap ngn mak aku..time tu mak aku bru blik keja waktu tgh hari..hbs bsah bju krung satin kt ketiak mak aku sb aircond keta rsak..mak aku msuk dlm blik slin bju n cmpak dlm bakul n mand..aku trus amik bju krung satin mak aku n cium..perghh mmg best gla bau peluh kt ketiak cmpur bau perfume..kote aku trus trpacak..aku amik bju satin mak aku msuk blik n start operasi..tgh sdap mlncap ngn bju satin smbil cium peluh mak aku tba2 mak aku tolk pintu blik sb dgr aku mngerang pgl nama mak aku waktu sdap gesel satin kt kote..trus ddk sblh aku time tu aku xprasan lg mak ada kt sblh tgk aku mnlcap ngn bju krung satin dia..aku cuma prasan bla tgn mak aku cuba pgn kote aku yg brbalut ngn satin..aku trkejut ngn tindakan mak aku tp aku biarkn ja tgn mak aku kocok kote aku ngn bju satin sb sdap sgt smpai aku mngerang nk trpncut..crrrttt..hbs bsah bju krung satin mak aku ngan air mani aku..mak tny puas x?lpas ni jgn wt cmni klau nk pncut amik je bju krung dlm almari..lps dri kejadian tu tiap2 hari aku amik bju krung satin mak aku dlm almari or dlm bkul nk bsuh n mlncap dpn mak aku..thankx mak..i love u so much syg..mmmuuuaaahhh

    ReplyDelete
  11. update lg gmbr2... lg yg mcm atas skali... skali tgk dh terpancut....

    ReplyDelete